Susanne de Neeve

Susanne de Neeve (advocaat en mediator) is de drijvende kracht achter JEAN Legal. Zij adviseert ondernemingen, familiebedrijven, zorgorganisaties en beroepsorganisaties. Zij heeft 24 jaar ervaring als advocaat bij AKD en Immix in de ondernemingsrechtpraktijk. Susanne adviseert kleine en middelgrote organisaties en ondernemingen, waaronder het KNGF, KNMvD, zorgondernemingen en vele (familie)bedrijven en social ventures.

Als business- en arbeidsmediator bemiddelt Susanne conflicten in de zorg, maatschappen, aandeelhoudersgeschillen, franchiseverhoudingen, arbeidsrelaties en binnen teams. Zij werkte in opdracht van onder meer KPN, Vattenfall, Ordina, Imtech, verschillende zorgondernemingen en hun stakeholders.

Susanne denkt strategisch en zij weet snel tot de kern door te dringen. Zij is in staat vastgelopen situaties vlot te trekken en weet lastige onderwerpen op een goede manier bespreekbaar te maken. Zij heeft een no nonsens aanpak. Zij werkt met het hoofd en het hart. Oftewel: met gezond verstand.

Zij is kritisch en beschouwend voor haar opdrachtgevers en alle stakeholders. Tegelijkertijd is zij een warme, energieke en inspirerende persoon. Door de combinatie van haar ervaring, haar persoonlijkheid en haar creativiteit is zij tevens bij uitstek geschikt voor een functie als mediator, coach en (interim-) bestuurder.

De Nederlandse orde van advocaten verplicht iedere advocaat zich in te schrijven in het rechtsgebiedenregister en elk kalenderjaar tenminste tien opleidingspunten te halen voor ieder geregistreerd rechtsgebied.

Op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht
  • Gezondheidsrecht
  • Algemene praktijk

Susanne de Neeve
E: deneeve@jeanlegal.nl
M: +31 (0)6 41 76 76 56